ΤΟΠΙΚΑ

Δίτροχες καλλονές στην παραλία του Βόλου σήμερα

δίτροχες-καλλονές-στην-παραλία-του-βό-113768

Περίπου 35 κλασικές δίτροχες καλλονές σταθμεύουν σήμερα, Κυριακή, στο Βόλο και συγκεκριμένα στην παραλία της πόλης, μπροστά από το άγαλμα Ηρώων, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Οι λάτρεις του δίτροχου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά καλοσυντηρημένες μοτοσικλέτες από τη δεκαετία του ’30 και μετά που εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν ακόμη και σήμερα.

Οι αναβάτες και οι συνοδηγοί, περίπου 80 άτομα, λίγο πριν την αναχώρησή τους για Πήλιο θα σταθμεύσουν τις μηχανές τους στην παραλία της πόλης, όπου θα έχουν την ευκαιρία να τις θαυμάσουν Βολιώτες και επισκέπτες.

«Οικοδεσπότης» είναι η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Βόλου και ο πρόεδρός της Τέλης Δουλόπουλος, ο οποίος θα απονείμει αναμνηστική πλακέτα στα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν μοτοσικλέτες όπως η Triumph 600 κυβικών του 1938, Harley, BMW, NSU αλλά και ιαπωνικά μοντέλα.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του 16ου Classic Endurance της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας.

Μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι, οι μηχανές θα ξεκινήσουν με προορισμό το Βουνό των Κενταύρων. Ακολουθώντας τον κάτω κλάδο θα πάνε Τσαγκαράδα και θα καταλήξουν στα Χάνια, πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής για Βόλο μέσω Πορταριάς.

Ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα, οι μηχανές θα αναχωρήσουν από Βόλο και μέσω Ν. Αγχιάλου θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου