ΤΟΠΙΚΑ

30 σχολεία στο τουρνουά χειροσφαίρισης

30-σχολεία-στο-τουρνουά-χειροσφαίρισης-114047

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο ΕΑΚ του Βόλου τουρνουά χειροσφαίρισης για τα δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας.

Συνδιοργανωτές ήταν η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας και η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου.

Συμμετείχαν στο σύνολο 30 δημοτικά σχολεία με ομάδες μαθητών και μαθητριών. Ήταν μια πραγματική γιορτή για το χάντμπολ, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να χαίρονται την κάθε στιγμή, πετυχαίνοντας τον στόχο που ήταν η χαρά της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθαι.

Κοντά στους μαθητές για άλλη μια χρονιά βρέθηκαν οι προπονητές και παίκτες του Κένταυρου Αγριάς οι κ.κ. Αθανασαράκης, Πρωτοσύγγελος, Αθανασία και Αναστασία Λύτρα, Κρατήρας, Κουρτίδης και Καρανάσιος. Η παρουσία τους πολύτιμη, αφού μίλησαν στους μαθητές για τους κανονισμούς του αθλήματος και διαιτήτευσαν τα παιχνίδια.

Για το τουρνουά συνεργάστηκαν, από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του δήμου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γ. Βλιώρα και τον αντιπρόεδρο κ. Μιχ. Καπουρνιώτη, η κ. Ελευθεριάδου Έλλη (Υπεύθυνη Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Αθλητισμού), Ζαχαρίου Κώστας, Λεύκας Δημήτρης και Γαλάνη Τζένη, και από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων οι κ.κ. Ρούσσα Κωνσταντίνα, Κατσικόπουλος Βασίλης, Παπακρίβος Κώστας, Πάντος Χρήστος Κοτρώνης Γιάννης, Παπαναστασίου Τάσος, Κοντογιάννης Χρήστος και Ράμμου Ιωάννα.

Όλοι προσέφεραν τα μέγιστα για να έχει επιτυχία αυτή η διοργάνωση: οι διευθύνσεις των σχολείων, οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής που προετοίμασαν και συνόδευσαν τους μαθητές, το έμψυχο δυναμικό του Ε.Α.Κ.

Τα σχολικά τουρνουά θα συνεχιστούν με την καλαθοσφαίριση, το ποδόσφαιρο και την πετοσφαίριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου