ΤΟΠΙΚΑ

Ν.Ε. Μαγνησίας ΠΑΣΟΚ: Ενημέρωση για το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

ν-ε-μαγνησίας-πασοκ-ενημέρωση-για-το-σ-114539

Ανακοίνωση στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών ενόψει του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, ενημερώνονται τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος πως εν όψει του Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 16-18 Μαρτίου, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογή Συνέδρων που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου ή εάν θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα ως Σύνεδροι θα πρέπει να εγγραφούν ως μέλη στη σελίδα μητρώου μελών του Κινήματος Αλλαγής http://members.kinimaallagis.gr μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2018.

Στην εφαρμογή μητρώου μελών του Κινήματος Αλλαγής έχουν πρόσβαση όλα τα εγγεγραμμένα μέλη. Οι κωδικοί πρόσβασης έχουν αποσταλεί με προσωπικά μηνύματα σε όλα τα μέλη που υπήρχαν στοιχεία επικοινωνίας (email, κινητό τηλέφωνο). Μέλη του Κινήματος που δεν έχουν λάβει μήνυμα με κωδικούς θα πρέπει να κάνουν εγγραφή ως νέα μέλη, στην περίπτωση που η νέα εγγραφή τους ταυτοποιηθεί με υπάρχουσα ενεργοποιούνται άμεσα χωρίς την καταβολή του ενός (1) ευρώ, που αντιστοιχεί στο κόστος εγγραφής μέλους.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν βρίσκεται στο μητρώο του Κινήματος και θέλει να εγγραφεί, συμπληρώνει την φόρμα εγγραφής (http://members.kinimaallagis.gr/newmembers_registration/) επιλέγοντας δικό του όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Στη συνέχεια ακολουθεί η επαλήθευση των στοιχείων του και εφόσον η εγγραφή του δεν έχει πρόβλημα γίνεται μέλος με μόνη εκκρεμότητα την πληρωμή του κόστους εγγραφής. Η πληρωμή της εγγραφής μέλους μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής μητρώου ή κατά την εκλογική διαδικασία εκλογής συνέδρων στο εκλογικό κέντρο. Σε κάθε περίπτωση για να οριστικοποιηθεί η εγγραφή μέλους θα πρέπει αυτό να καταβάλει το κόστος εγγραφής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου