ΤΟΠΙΚΑ

Αθώος 27χρονος Βολιώτης για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

αθώος-27χρονος-βολιώτης-για-υπόθεση-ενδ-116747

Σύναψε εξωσυζυγική σχέση και κατηγόρησε τον σύζυγό της αλλεπάλληλα για ξυλοδαρμό. Αθώος κρίθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 27χρονος Βολιώτης, ο οποίος κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα έδρας που πρότεινε την αθώωση του κατηγορουμένου λόγω αμφιβολιών.

Ο εισαγγελέας τόνισε στην πρότασή του ότι από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να τεκμηριώνει ότι ο 27χρονος χτύπησε τη σύζυγό του τον Ιούλιο του 2016.

Οι όποιες καταγραφές περιστατικών της Αστυνομίας, επισήμανε ότι ήταν μονομερείς, ενώ αμφισβήτησε τις καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι ενώ ήταν παρόντες στα επεισόδια, ωστόσο δεν προχώρησαν σε καμία ενέργεια για να αποτρέψουν πράξεις.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας χαρακτήρισε επισφαλή την κατάθεση της αδερφής της παθούσας, χαρακτήρισε όμως επισφαλή και την κατάθεση μάρτυρα της υπεράσπισης.

Πρότεινε λοιπόν την απαλλαγή του κατηγορούμενου. Απολογούμενος στο δικαστήριο νωρίτερα, ο 27χρονος επισήμανε ότι όλες οι καταγγελίες έγιναν επειδή ήθελε να διατηρεί επικοινωνία με το παιδί του.

«Δεν πίστευε ότι θα ενημερωνόμουν για όλα αυτά. Την εξωσυζυγική σχέση. Στην αρχή έβαλε το παιδί μπροστά και στη συνέχεια εμένα. Μετά από σχετική απόφαση δικαστηρίου, μου δίνει το παιδί μου να το δω αλλά πάντοτε δημιουργεί εντάσεις, ακόμη και σήμερα» είπε ο 27χρονος, περιγράφοντας το μαρτύριο που βιώνει.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου