ΤΟΠΙΚΑ

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε η 44χρονη

στο-ψυχιατρικό-νοσοκομείο-θεσσαλονί-118255

Τον δρόμο για το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης πήρε χθες η 44χρονη Βολιώτισσα που επιτέθηκε με σπασμένα γυαλιά και βελόνες πλεξίματος σε φίλο της και τον τραυμάτισε πολλαπλά σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Η δράστιδα οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στην Ψυχιατρική Κλινική, μετά την απόφαση Εισαγγελέα που διέταξε ακούσιο εγκλεισμό της.

Στο μεταξύ, ο 57χρονος φίλος της παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ο παθών νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Έχει όμως υποστεί σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και υποστηρίζει και ψυχολογικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος δεν έλυσε ακόμη τη σιωπή του. Δεν μίλησε για τους λόγους για τους οποίους συνέβη το αιματηρό επεισόδιο. Περιορίστηκε μόνο να δηλώσει ότι είχαν μία συζήτηση και εκείνη μετά του επιτέθηκε.

Ωστόσο, ζήτησε και ο ίδιος τον εγκλεισμό της 44χρονης.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα θα λάβει κατάθεση από τον παθόντα.

Οι σκηνές φρίκης όπως είναι γνωστό εκτυλίχτηκαν προχθές από τις 9 το πρωί έως τις 9.45. Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από την ίδια την δράστιδα που κάλεσε σε βοήθεια το «100».

Γείτονες άκουσαν δυνατές φωνές, όμως κανένας δεν φανταζόταν τι μπορούσε να συμβαίνει.

Η 44χρονη επιτέθηκε με σπασμένα γυαλιά και βελόνες πλεξίματος στον φίλο της που τον φιλοξενούσε για μερικές μέρες, και του προκάλεσε πολλαπλά επικίνδυνα τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου