ΤΟΠΙΚΑ

Ηταν ανεπιθύμητος στη χώρα και προκάλεσε και επεισόδιο

ηταν-ανεπιθύμητος-στη-χώρα-και-προκάλ-119858

Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στη χώρα, και ενώ ήταν και καταχωρημένος στον Κατάλογο Ανεπιθύμητων απασχόλησε και με επεισόδιο τις αστυνομικές αρχές.

«Καμπάνα» από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 30χρονο υπήκοο Αλβανίας. Το δικαστήριο τον απάλλαξε από τις κατηγορίες της απειλής και της εξύβρισης με τις οποίες βαρυνόταν από κοινού με 27χρονο συμπατριώτη του, όμως τον έκρινε ένοχο για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε να επιβληθεί εναντίον του ποινή φυλάκισης τριών ετών, όμως τελικά το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή και του επέβαλε και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Ο 30χρονος είχε οδηγηθεί συνοδεία αστυνομικών στο Αυτόφωρο την περασμένη Παρασκευή, όμως είχε ζητήσει αναβολή προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του από 41χρονη ομοεθνή του, ότι από κοινού με 27χρονο την απείλησαν και την εξύβρισαν.

Στο ακροατήριο χθες οι κατηγορίες της απειλής και της εξύβρισης δεν αποδείχτηκαν, όμως ο 30χρονος διαπιστώθηκε ότι έμενε παράνομα στη χώρα. Μετά την επιβολή της ποινής, εναντίον του καταδικασθέντα διατάχθηκε διαδικασία απέλασης.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου