ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για την απώλεια του 43χρονου Ιωάννη Μπαστούνη

θλίψη-για-την-απώλεια-του-43χρονου-ιωάνν-119871

Απέραντη θλίψη για την απώλεια 43χρονου Βολιώτη. Πρόκειται για τον Ιωάννη Μπαστούνη κάτοικο εν ζωή Τσαγκαράδας που έφυγε εντελώς απρόσμενα, άδικα, αιφνίδια από τη ζωή προχθές το απόγευμα. Ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Εντοπίστηκε όμως, νεκρός από την σύζυγό του σε σπίτι που πρόσεχε στον Άγιο Ιωάννη, και όπου τον αναζήτησε καθώς είχε να δώσει ώρες σημεία ζωής.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου που άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος έφυγε προχθές νωρίς το πρωί από το σπίτι του στην Τσαγκαράδα με σκοπό να επισκεφτεί το σπίτι γνωστού του προσώπου στον Αϊ Γιάννη για να δει εάν όλα είναι καλά.

Φαίνεται όμως, ότι κάποια στιγμή αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Η οικογένειά του, βλέποντας ότι αργεί να επιστρέψει, άρχισε να ανησυχεί. Η σύζυγός του τον αναζήτησε στο σπίτι, και είδε από τον φεγγίτη ότι βρισκόταν στο σαλόνι χωρίς τις αισθήσεις.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όμως, για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά. Ιδιώτης γιατρός που μετέβη στο σημείο διαπίστωσε τυπικά τον θάνατό του. Ο 43χρονος ήταν ξαπλωμένος σε έναν καναπέ και ήταν νεκρός.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και απέδωσε σε παθολογικά τα αίτια θανάτου του 43χρονου. Χθες πραγματοποιήθηκε και η νεκροψία – νεκροτομή και διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Το άγγελμα θανάτου του σόκαρε την Τσαγκαράδα αλλά και ολόκληρο το Πήλιο, όπου ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Φιλικά του πρόσωπα ανέφεραν ότι πάντοτε ήταν πολύ δραστήριος. Κανένας δεν περίμενε τον ξαφνικό χαμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος δεν είχε καμία ενόχληση από την υγεία του. Δεν είχε παραπονεθεί για το παραμικρό. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη.

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν ήταν αρτεργάτης. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. Η κηδεία του έγινε σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τσαγκαράδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου