ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση της ΕΚΠΟΛ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Τοπικής Ομάδας Βόλου της AEDE

εκδήλωση-της-εκπολ-της-περιφέρειας-θε-121133

Πολιτιστική εκδήλωση με ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Τ.Ο. Βόλου και τραγούδια ενός από τους πιο σημαντικούς Έλληνες εκπροσώπους του λαϊκού έντεχνου τραγουδιού, του βραβευμένου με ΟΣΚΑΡ, Μάνου Χατζιδάκι, πραγματοποίησαν στις 4 Φεβρουαρίου, η ΕΚΠΟΛ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και η Τοπική Ομάδα Βόλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτικών (AEDE).

Χαιρετισμό απηύθυναν ο νέος πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Βασίλειος Χατζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Τ. Ομάδας Βόλου της AEDE Νικόλαος Λυχναρόπουλος και η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη. Μετά την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ομιλία ο κ. Λυχναρόπουλος. Ακολούθησε ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και τη συμμετοχή των Καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου Βασίλη Αγροκώστα και Ελίνας Παπαγεωργίου. Το μουσικό πρόγραμμα παρουσίασε η Βασιλική Τέα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότερα από 120 άτομα. Μεταξύ αυτών το μέλος της Τ.Ο. Βόλου της AEDE, επίτιμη σχολική σύμβουλος γαλλικής γλώσσας Δρ. Μαρία Φλετορίδου, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Νικόλαος Έξαρχος, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιος Λαΐνας, ο στρατηγός Ε.Α Νικόλαος Ευθυμίου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Mαγνησίας Γεώργιος Καλτσογιάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας και μέλος της ΕΚΠΟΛ Γεώργιος Κίτσιος με τη σύζυγό του Χαρίκλεια, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας Αργύριος Κοπάνας, η πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και μέλος της ΕΚΠΟΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Διεθνολόγος Έλενα Αντωνοπούλου, ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Αθανάσιος Λιούπης, η Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Βόλου Ιωάννα Ζωμένου, το μέλος της ΕΚΠΟΛ Ευθύμιος Ζιγγιρίδης.

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Εκπαιδευτικός-Μουσικός Βασιλική Μπουγά-Καπατσέλου, η οποία έλαβε ως δώρο το βιβλίο «Στο λίκνο του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού» του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου