ΤΟΠΙΚΑ

Εορταστική εκδήλωση από τους «Μάγνητες τυφλούς»

εορταστική-εκδήλωση-από-τους-μάγνητ-122919

Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η κοπή πίτας του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ορασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί» και του Αθλητικού Σωματείου «ΑΣΑΜ Πειρατές» σε γνωστό κέντρο του Βόλου.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Γεώργιος Αναγνωστούλης, ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού.

Παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι της Πολιτειακής και Πολιτικής Ηγεσίας: ο βουλευτής Μαγνησίας Στεργίου Κωνσταντίνος, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος ΕΚΠΟΛ Βασίλειος Χατζόπουλος, ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νατάσσα Μορφογιάννη, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δέσποινα Κότογλου. Επίσης και εκπρόσωποι φορέων: ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας Αγιοι Ανάργυροι Βασίλειος Γιαννάκος, ο πρόεδρος του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» Πέτρος Μπέλλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Βόλου Δέσποινα Λουκάκη, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Δημήτριος Κουτρούμπας, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου Νίκος Σοφιάδης και η εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ Σοφία Χάλαρη, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Μιχάλης Καπουρνιώτης, η επίκουρη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γαλήνη Σαπουντζάκη, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου ο Υποπύραγος Απόστολος Μπαλτάς, η πρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι Αθανασακείου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και αρχαιολογικών χώρων Μαγνησίας και Σποράδων» Σούλα Μπαρτζιώκα, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου Παναγιώτης Γιόλας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Βόλου Ευδόκιμος Πασχαλίδης, μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του ΤΕΕ Ιωάννα Καραμαργιού, ο πρόεδρος της κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αγχιαλιτών της Αθήνας Χρήστος Τριαντόπουλος , ο Δημήτριος Τσικουντουρίδης από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ο Βασίλειος Ηλιόπουλος από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και εκπρόσωποι του συλλόγου «Εν Σώματι Υγιεί» από τη Βέροια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου