ΤΟΠΙΚΑ

Δεσποζόμενος σκύλος επιτέθηκε σε δικυκλιστή

δεσποζόμενος-σκύλος-επιτέθηκε-σε-δικ-124146

Τον χάρο με τα μάτια του είδε προχθές Βολιώτης δικυκλιστής. Ενώ κινούταν με το μηχανάκι του στημ οδό Φιλελλήνων ένας μεγαλόσωμος σκύλος και μάλιστα δεσποζόμενος, όπως ενημερώθηκε αργότερα, όρμησε κατά πάνω του, με αποτέλεσμα ο δικυκλιστής να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και σε δευτερόλεπτα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 7:15 το πρωί. Ο δικυκλιστής τραυματίστηκε στο πρόσωπο και συγκεκριμένα υπέστη κάταγμα στη μύτη. Μάλιστα, είναι ευτύχημα το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρότερα, καθώς φορούσε προστατευτικό κράνος. Επιπλέον, ο δικυκλιστής υπέστη μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του και ανείπωτο σοκ. Πριν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε συμβεί άρχισαν να ακούγονται σειρήνες του ΕΚΑΒ και πλήρωμα ασθενοφόρου τον παραλάμβανε για να τον διακομίσει στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Διερχόμενοι πολίτες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό έσπευσαν να καλέσουν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Προκλήθηκε μεγάλος πανικός και αναστάτωση. Εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και παρέμεινε νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου μέχρι και χθες οπότε έλαβε εξιτήριο. Βρίσκεται σε πολύ αρνητική ψυχολογική κατάσταση και σκέφτεται πώς να κινηθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου