ΤΟΠΙΚΑ

Επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Εργοδηγών, Εργοληπτών, Ηλεκτρολόγων απόφοιτος του Π.Θ.

επίτιμο-μέλος-του-συνδέσμου-εργοδηγώ-126002

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας πραγματοποίησε με επιτυχία την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του ξενοδοχείου Park.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Βόλου κ.Σταυρίδης Αθανάσιος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας κ.Πράττος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) κ. Παγιάτης Θεόφιλος, εκπρόσωπος της Επαγγελματικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Ν. Μαγνησίας (ΕΕΤΕΜ) η κα.Σκαρβέλη Ελένη, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ.Σπαθής Γεώργιος, εκπρόσωπος της ΔΕΔΔΗΕ κ.Πλιακογιάννης Ευστάθιος, εκπρόσωπος της ΓΚΕΡΟ Α.Ε. κ.Σολωμός Γεώργιος, εκπρόσωποι των ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας, του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν.Λάρισας, του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Καρδίτσας και του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν.Μαγνησίας.

Επίσης, εκ μέρους του ΔΣ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ.Μαουσίδης Σεραφείμ απένειμε τιμητική πλακέτα και συνεχάρη τον κ.Τσαούση Απόστολο για την άριστη ολοκλήρωση των σπουδών του στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ακριβώς στα πέντε χρόνια και τον ανακήρυξε επίτιμο μέλος του Συνδέσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου