ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις για τις 28 μόνιμες θέσεις στη ΔΕΥΑΜΒ

αιτήσεις-για-τις-28-μόνιμες-θέσεις-στη-δ-127750

Στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 8.166 υπαλλήλων που θα καλύψουν θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, περιλαμβάνονται και οι 28 μόνιμες θέσεις προσωπικού που ανοίγουν στη ΔΕΥΑΜΒ.

Για το παραπάνω ενημέρωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, ο πρόεδρος Αρης Σαββάκης, προτρέποντας τους ενδιαφερόμενους να καλύψουν τις μόνιμες θέσεις, να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά τους και να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέσω ΑΣΕΠ.

Όπως και για τις υπόλοιπες περιπτώσεις προσλήψεων και στη ΔΕΥΑΜΒ, οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ’).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και λήγει την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00, για την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και λήγει την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00 και για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει την Πέμπτη 8 Μαρτίου και λήγει την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00.

Οι προσλήψεις που θα γίνουν στη ΔΕΥΑΜΒ αφορούν σε 28 εργαζόμενους και συγκεκριμένα σε: 1 χημικό μηχανικό Π.Ε., 1 μηχανολόγο μηχανικό Π.Ε., 1 πολιτικό μηχανικό Π.Ε., 1 χημικό, 1 αγρονόμο-τοπογράφο, 1 ηλεκτρολόγο μηχανικό Τ.Ε., 1 μηχανολόγο μηχανικό Τ.Ε., 1 πολιτικό μηχανικό Τ.Ε., 1 ηλεκτρονικό Τ.Ε., 3 ηλεκτρολόγους Δ.Ε., 7 διοικητικούς γραμματείς Δ.Ε., 1 εργοδηγών βοηθών χημικών Δ.Ε., 2 οδηγούς Δ.Ε., 2 εργοδηγούς μηχανολόγων μηχανικών Δ.Ε., 1 ταμία Δ.Ε., 1 καταμετρητή Δ.Ε., 2 άτομα Δ.Ε. που θα απασχολούνται με επιδόσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Σαββάκη, με τις συγκεκριμένες προσλήψεις θα στελεχωθούν κενές θέσεις της επιχείρησης και θα ανακουφίσουν τις αποδεκατισμένες υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου