ΤΟΠΙΚΑ

Τροχαίο στην Αθηνών με έναν τραυματία

τροχαίο-στην-αθηνών-με-έναν-τραυματία-128964

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε χθες θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών, λίγο μετά τον Σωρό, ένας 60χρονος Πολωνός. Γύρω στις 5.30 το απόγευμα ο 60χρονος κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην Αθηνών με κατεύθυνση προς Νέα Αγχίαλο, όταν άγνωστο για ποιον ακριβώς λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε και η σύζυγός του, λίγο μετά την έξοδο από τον Βόλο και μετά από στροφή, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετράπη δεξιά σε σχέση με την πορεία του, προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα, ανατράπηκε και τελικά ακινητοποιήθηκε στο πλάι στο οδόστρωμα με τις δύο ρόδες στον αέρα.

Σε δευτερόλεπτα άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου και του ΕΚΑΒ. Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν έντρομοι σε βοήθεια. Ευτυχώς, όταν έφτασε στον τόπο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου είχαν βγει τελικά μόνοι τους έξω από το Ι.Χ. Η σύζυγος ήταν καλά, ο οδηγός όμως, του αυτοκινήτου είχε τραυματιστεί αλλά ευτυχώς ελαφρώς.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε άμεσα από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η Τροχαία Βόλου συνέχιζε έως αργά το απόγευμα τη λήψη καταθέσεων για το τι ακριβώς συνέβη. Πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου προχώρησε στην πλύση του οδοστρώματος καθώς στον τόπο υπήρχαν λάδια και αποχώρησε, ενώ η Τροχαία Βόλου ανέμενε τη συνδρομή γερανού για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου