ΤΟΠΙΚΑ

Έντονες ανησυχίες κατοίκων της Κριθαριάς για τη διέλευση βαρέων οχημάτων από την Εθνική

έντονες-ανησυχίες-κατοίκων-της-κριθα-129276

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, έπειτα από επιστολή που έλαβε από τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κριθαριάς Μαγνησίας «Ο Νέος Απόστολος», σχετικά με τις έντονες ανησυχίες που προκαλεί στους κατοίκους της Κριθαριάς η δημιουργία πλευρικών διοδίων στον κόμβο του Βελεστίνου.

Όπως επισημαίνει στην αναφορά του ο βουλευτής Μαγνησίας, “η κατασκευή των πλευρικών διοδίων στον κόμβο του Βελεστίνου αναμένεται να επιβαρύνει κυκλοφοριακά την Εθνική Οδό Βόλου- Μικροθηβών με τη διέλευση των φορτηγών και των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων. Η επιβολή ενός ακόμη σταθμού διοδίων θα έχει ως απότελεσμα οι οδηγοί να αναζητήσουν άλλες δωρεάν διόδους, μέσα από τις γειτονιές της ευρύτερης περιοχής της Κριθαριάς, γεγονός που θέτει σοβαρό ζήτημα οδικής ασφάλειας.

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να επανεξετάσει το ζήτημα της κατασκευής πλευρικών διοδίων στον κόμβο του Βελεστίνου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες των κατοίκων της Κριθαριάς καθώς και τα προβλήματα που αυτοί επισημαίνουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου