ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοκτόνησε 26χρονος Βολιώτης

αυτοκτόνησε-26χρονος-βολιώτης-130595

Έφτιαξε θηλιά με ηλεκτρικό καλώδιο, την πέρασε γύρω από το λαιμό του και κρεμάστηκε από το μονόζυγο που είχε στο καθιστικό. Πανικός και αναστάτωση χθες σε κεντρική συνοικία του Βόλου. Νεαρός Βολιώτης, ηλικίας 26χρόνων, βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, από τον ξάδερφό του που τον αναζήτησε για να δει αν είναι καλά.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7.30 το απόγευμα και άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρέλαβε δυστυχώς νεκρό τον άτυχο 26χρονο και μετέφερε τη σορό του στο Αχιλλοπούλειο όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσε το θάνατο του νεαρού άνδρα σε αυτοκτονία.

Ο 26χρονος ήταν το τρίτο παιδί πολύτεκνης οικογένειας στο Βόλο. Ήταν άνεργος, όμως έπιαναν τα χέρια του και ανά τακτά διαστήματα έβρισκε δουλειά.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, απέδωσε το απονενοημένο διάβημά σε προσωπικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα ο 26χρονος είχε αποπειραθεί να θέσει τέλος στη ζωή του, αλλά έλαβε άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

Χθες το απόγευμα ο ξάδερφός του τον αναζήτησε στο σπίτι του για να δει εάν είναι καλά. Ο αυτόχειρας δεν σήκωνε τα τηλέφωνα και ο ξάδερφός του, με τον οποίο ήταν φίλοι, ανησύχησε.

Ο ξάδερφός του μετέβη τότε στο σπίτι. Βλέποντας ότι δεν απαντούσε ενώ χτυπούσε την πόρτα αποφάσισε να μπει στο διαμέρισμα από διπλανό παράθυρο σίγουρος πια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ακολούθησε πανικός και αναστάτωση. ΕΚΑΒ και Αστυνομία λάμβαναν απεγνωσμένες κλήσεις από τον νέο για βοήθεια.

Στον τόπο ειδοποιήθηκε και η οικογένεια του εκλιπόντος που είναι σοκαρισμένη από την τραγική εξέλιξη.

Από την περαιτέρω προανάκριση, προέκυψε ότι ο 26χρονος αντιμετώπιζε προσωπικά και ψυχολογικά προβλήματα. Ήταν στεναχωρημένος πολύ από την ερωτική του σχέση και σε κακή ψυχολογική κατάσταση έπραξε το απονενοημένο διάβημα.

Ο αυτόχειρας έφτιαξε τη θηλιά με ηλεκτρικό καλώδιο, την έδεσε από το μονόζυγο και έσπρωξε μακριά του την καρέκλα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση. Στο πλαίσιο της παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου