ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν ξενάγηση στο Μουσείο αύριο Κυριακή

δωρεάν-ξενάγηση-στο-μουσείο-αύριο-κυρ-131448

Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου», που ξεκίνησε και φέτος με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», σε συνεργασία πάντα με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου. Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των «Φίλων Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων», προτείνουν στους μαθητές και τους γονείς, έναν κύκλο ξεναγήσεων στο Μουσείο Βόλου, χωρίς καμία απολύτως οικονομική συνδρομή στους συμμετέχοντες.

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο ευρύ κοινό στα Μουσεία, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από Νοέμβριο έως Μάρτιο.

Η ξεναγός-υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του σωματείου, κ. Μελίνα Κωστίδη, ξεναγεί τους ενδιαφερόμενους στις αίθουσες του Μουσείου μας, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα. Η συνέχεια του κύκλου θα γίνει αύριο Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, οπότε όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό στην Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα, στην Έφορο του Δ.Σ. κ. Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977070414 και στο [email protected].

Η συνάντηση θα γίνει στις 10.45 το πρωί της Κυριακής, στον χώρο της εσωτερικής εισόδου του Μουσείου, ώστε στις 11 το πρωί να ξεκινήσει η ξενάγηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου