ΤΟΠΙΚΑ

Μετεκλογική συγκέντρωση του Επιμελητηρίου

μετεκλογική-συγκέντρωση-του-επιμελη-133293

Ενα μεγάλο ευχαριστώ που ο καθένας και καθεμία επαγγελματίας, ξεχωριστά, έβαλαν το δικό τους λιθαράκι και συνέβαλαν, ώστε το «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα του 51% στις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές στη Μαγνησία, δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης και νεοεκλεγείς πρόεδρος στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Το Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα ενημερώνει ότι σε μία ατμόσφαιρα οικογενειακή, τα μέλη του συνδυασμού που ανταποκρίθηκαν προχθές το βράδυ στο ευχαριστήριο κάλεσμα και συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο «Κ.Χ. 1948», συνεχάρησαν τον κ. Μπασδάνη, στον οποίου ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο έργο του, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεσμεύτηκε το «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» να συνεχίσει αταλάντευτο την πορεία που ξεκίνησε δυναμικά πριν έξι χρόνια.

Εξάλλου, ο κ. Μπασδάνης κάλεσε όλα τα μέλη του συνδυασμού να συνεχίσουν τη στήριξη, όχι πλέον στην παράταξη, αλλά στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, καθώς η επιχειρηματικότητα διέρχεται την πιο δύσκολη περίοδό της, και κάθε πρόταση και πρωτοβουλία για την προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας είναι πολύτιμη.

Όπως επεσήμανε «το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα έχει πάντα ανοικτές τις πόρτες του -όπως έκανε άλλωστε τα τελευταία χρόνια- και θα είναι πάντα δίπλα σας, είτε για προσωπικά σας θέματα, που αφορούν στο επιχειρείν και στην προσπάθεια της καθημερινής επιβίωσης του κάθε επαγγελματία, είτε στο γενικότερο επίπεδο».

Ο ίδιος τόνισε ότι «το Επιμελητήριο Μαγνησίας «τρέχει» πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά, και αυτή είναι η βασική μας επιδίωξη για την ενίσχυση του θεσμού».

Προς επίρρωση τόνισε, ότι από την αρχή της νέας θητείας, καταγράφεται πολύ έντονο ενδιαφέρον από επαγγελματίες που θέλουν να δηλώσουν το «παρών» σε επιχειρηματικές εκθέσεις και αποστολές.

«Αυτή είναι άλλωστε και η βασική μας επιδίωξη. Να συνεχιστεί η πορεία εξωστρέφειας που με κόπο καλλιέργησε η διοίκησή μας τα τελευταία χρόνια» πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου