ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο αντίο σήμερα στον άτυχο 39χρονο

τελευταίο-αντίο-σήμερα-στον-άτυχο-39χρο-134058

Σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 η κηδεία του άτυχου 39χρονου, που έφυγε από τη ζωή εντελώς πρόωρα, άδικα και αιφνίδια, την Τρίτη το βράδυ.

Η κηδεία του παλικαριού θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στο Κοιμητήριο Κούκος. Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης διενήργησε χθες νεκροψία-νεκροτομή, και η οικογένεια αναμένει το πόρισμα για τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου νέου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος διακομίστηκε το βράδυ της Τρίτης εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όμως δυστυχώς εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τυπικά τον θάνατό του.

Ο άτυχος νέος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σπίτι του, και φιλικό του πρόσωπο κάλεσε άμεσα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και την οικογένειά του.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο 39χρονος είχε λάβει εξιτήριο και είχε φύγει από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου είχε νοσηλευτεί την τελευταία εβδομάδα, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με πόδι του και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το βράδυ του μοιραίου, ο 39χρονος άρχισε να αιμορραγεί και σε ανύποπτη χρονική στιγμή απώλεσε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα.

Η οικογένειά του, η μητέρα του και ο αδερφός του, ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξη από την Ιταλία όπου διαμένουν, και ταξίδευσαν εσπευσμένα στην πόλη.

Η οικογένεια, οι συγγενείς και φίλοι του παλικαριού είναι συντετριμμένοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου