ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος για τον αιφνίδιο θάνατο 39χρονου Βολιώτη

θρήνος-για-τον-αιφνίδιο-θάνατο-39χρονου-134835

Σοκ στον Βόλο από την απώλεια 39χρονου Βολιώτη προχθές λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για τον Θόδωρο Σκούρα, κάτοικο εν ζωή Βόλου. Ο άτυχος άνδρας έφυγε εντελώς πρόωρα, αιφνίδια, άδικα προχθές το βράδυ, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας φαινόταν ότι ήταν καλά.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Το παλικάρι βρισκόταν σπίτι του και άρχισε να αιμορραγεί στο πόδι, καθώς πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση θρόμβου.

Φιλικό του πρόσωπο που ήταν στο σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να καλεί σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και συγγενικά του πρόσωπα. Ο 39χρονος σωριάστηκε στο πάτωμα, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Ακολούθησαν απερίγραπτες στιγμές αγωνίας. Ευτυχώς, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στον τόπο και παρέλαβε τον 39χρονο άμεσα, δυστυχώς όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του. Η οικογένεια του εκλιπόντος είναι συντετριμμένη.

Συγγενικό πρόσωπο δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι ο άτυχος άνδρας φαινόταν καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Προχθές το μεσημέρι είχε βγει από το Νοσοκομείο μετά από εβδομαδιαία νοσηλεία του στη Χειρουργική Κλινική.

Ο 39χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς είχε θρόμβο στο πόδι. Ολες τις μέρες νοσηλείας του έχαιρε της φροντίδας και της περιποίησης των γιατρών. Όμως, η οικογένειά του αναρωτιέται μήπως χρειαζόταν να παραταθεί και περαιτέρω η νοσοκομειακή περίθαλψή του.

Προχθές το μεσημέρι το παλικάρι έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Αποχωρώντας από το Αχιλλοπούλειου γνώριζε ότι κάθε μέρα επί ένα μήνα νοσοκόμα θα τον επισκεπτόταν στο σπίτι για να περιποιείται το τραύμα του. Όμως, σε λίγες ώρες, το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα άρχισε να αιμορραγεί.

Η οικογένεια δεν γνωρίζει ποια είναι τα αίτια θανάτου του άτυχου παιδιού. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που ειδοποιήθηκε από το Αχιλλοπούλειο για τον αιφνίδιο θάνατο, άρχισε αμέσως να λαμβάνει καταθέσεις. Απέρριψε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία αναμένεται να γίνει σήμερα σε Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Η απώλεια του 39χρονου σκόρπισε απέραντη θλίψη. Είχε όλη του τη ζωή μπροστά. Όλοι όσοι τον γνώρισαν είπαν ότι ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί, που διακρινόταν για το κοφτερό μυαλό του. Ήταν άνεργος και κατά διαστήματα εργαζόταν στην οικοδομή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου