ΤΟΠΙΚΑ

Ζητά άμεση επισκευή του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς

ζητά-άμεση-επισκευή-του-κέντρου-υγεία-136958

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υγείας, ζητώντας την άμεση επισκευή του κτιρίου που στεγάζεται το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Όπως επισημαίνει στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας «Οι κτιριακές υποδομές του Κ.Υ. Ζαγοράς χρήζουν άμεσης παρέμβασης, καθώς τίθεται ζήτημα ασφαλούς λειτουργίας της δομής υγείας. Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη έκθεση κλιμακίου μηχανικών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας που επισκέφθηκαν το Κ.Υ. Ζαγοράς, το κτίριο παρουσιάζει εκτεταμένες βλάβες στις στέγες, τα κουφώματα αλλά και τους τοίχους.

Η αποκατάσταση των ζημιών είναι επιβεβλημένη, όπως και η ενεργειακή αναβάθμιση της συγκεκριμένης κτιριακής υποδομής, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ζαγοράς -Μουρεσίου, είναι ένας ορεινός Δήμος, που χαρακτηρίζεται από συχνή χιονόπτωση και υγρασία, περιβαλλοντικοί παράγοντες που επηρεάζουν ακόμη περισσότερο την κτιριακή αντοχή της μονάδας υγείας».

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας με την ερώτησή του ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να επιληφθεί του ζητήματος της άμεσης επισκευής των κτιριακών υποδομών και της ενεργειακής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου