ΤΟΠΙΚΑ

Στο περιοδικό της Easy Jet ο Βόλος

στο-περιοδικό-της-easy-jet-ο-βόλος-137634

Από τις σελίδες του περιοδικού της Easy Jet θα διαφημιστεί ο Βόλος ως τουριστικός προορισμός. Το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βόλου πρόκειται να βάλει καταχώρηση στο τεύχος Μαρτίου, το οποίο κατά μέσο όρο διανέμεται σε 6 εκατομμύρια επιβάτες.

Το θέμα εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Όπως εξήγησε ο προϊστάμενος του τμήματος τουρισμού, Γιώργος Παπαμακάριος, η καταχώρηση γίνεται με αφορμή την έναρξη πτήσεων της Easy Jet από το Λονδίνο προς τη Ν. Αγχίαλο. Όπως είναι γνωστό, την Τετάρτη 27 Ιουνίου θα εκτελεστεί η πρώτη πτήση της Easy Jet από Λονδίνο προς το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου.

Θα γίνουν συνολικά 20 πτήσεις έως το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Θα εκτελούνται 2 πτήσεις την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του Gatwick προς τον Βόλο και το αντίστροφο με αεροσκάφη μεσαίου μεγέθους των 188 θέσεων.

Οι ώρες αναχώρησης κάθε Τετάρτη θα είναι στις 21:35 και άφιξη στο Λονδίνο 23:05, και κάθε Σάββατο αναχώρηση στις 12:00 και άφιξη στις 13:20. Οι πτήσεις επιστροφής από το Λονδίνο προς τον Βόλο θα είναι κάθε Τετάρτη στις 15:20 και άφιξη στη Ν. Αγχίαλο στις 20:50, και κάθε Σάββατο αναχώρηση στις 06:00 και άφιξη στις 11:20.

Η καταχώρηση που θα βάλει ο δήμος είναι αξίας 8.000 ευρώ, υπολογίζεται όμως ότι η προστιθέμενη αξία θα είναι πολλαπλάσια για την πόλη.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου