ΛΑΡΙΣΑ

Oι δικαιούχοι νέοι αγρότες στην περιφέρεια Θεσσαλίας [λίστα]

oι-δικαιούχοι-νέοι-αγρότες-στην-περιφέ-144121

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους εν δυνάμει δικαιούχους του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» ότι έχει εκδοθεί η «1η Επικαιροποίηση της απόφασης ανάρτησης αποτελεσμάτων αξιολόγησης», μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των συμπληρωματικών δικαιολογητικών.

Η συγκεκριμένη «1η επικαιροποίηση της απόφασης ανάρτησης αποτελεσμάτων αξιολόγησης» έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας http://www.thessaly.gov.gr ενώ τα ατομικά στοιχεία αξιολόγησης των εν δυνάμει δικαιούχων μετά την εξέταση των συμπληρωματικών δικαιολογητικών έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ).

Όσοι από τους εν δυνάμει δικαιούχους έχουν ενταχθεί στον πίνακα δικαιούχων και δεν επιθυμούν την οριστική ένταξή τους οφείλουν εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης των πινάκων αποτελεσμάτων αξιολόγησης να υποβάλλουν στην Υπηρεσία μας ενυπόγραφα αίτηση μη ένταξης.

Οι εν δυνάμει δικαιούχοι που έχουν συμπεριληφθεί στον πίνακα των δικαιούχων έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής (ένστασης) κατά την έννοια του άρθρου 25 του Ν. 2690/1999. Η υποβολή των ενστάσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω ΠΣΚΕ, σύμφωνα με σχετικό τυποποιημένο υπόδειγμα, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών από την επομένη της έκδοσης της 1η επικαιροποίησης της απόφασης ανάρτησης των αποτελεσμάτων αξιολόγησης. Σε ενδεχόμενη ένσταση ο υποψήφιος έχει δικαίωμα να προσβάλλει μόνο τα στοιχεία της αξιολόγησης με τα οποία διαφωνεί (επιλεξιμότητα) και τα οποία δεν του έχουν γνωστοποιηθεί με την αριθμ. 2490/04-07-2017 απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, το έγγραφο της ένστασης, όπως παράγεται από το ΠΣΚΕ υποβάλλεται υπογεγραμμένο από τον δικαιούχο ή το νόμιμο εκπρόσωπο του, συνοδευόμενο από όλα τα κατά περίπτωση σχετικά στοιχεία, στην Υπηρεσία το αργότερο εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος μέσω ΠΣΚΕ, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής.

Οι δικαιούχοι

Αναλυτικά, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα των 1.333 δικαιούχων, με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης τα 25.468.500 ευρώ.

Bρείτε εδώ τις σχετικές καταστάσεις:

Ένταξη εν δυνάμει Νέων Αγροτών Θεσσαλίας.pdf

[με πληροφορίες από agronews.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου