ΤΟΠΙΚΑ

Η ελιά «ταξιδεύει» στο Λονδίνο

η-ελιά-ταξιδεύει-στο-λονδίνο-146052

Η επιτραπέζια ελιά θα έχει την τιμητική της στο Λονδίνο το διήμερο 14 -15 Απρίλιου, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι διεθνείς διαγωνισμοί London ITOC 2018. Οι διοργανωτές αναμένουν να συγκεντρώσουν τις καλύτερες επιτραπέζιες ελιές από Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία …από όλες τις παραγωγικές χώρες, ενώ θα δοθούν χωριστά βραβεία για την ποιότητα των επιτραπέζιων ελιών table olive awards, για την ποιότητα αλλά και για τη συσκευασία τους.

Το πλατινένιο βραβείο 2018, θα δοθεί σε επιτραπέζιες ελιές που θα επιτύχουν βαθμολογία από 95,5 έως 100,0.

Το χρυσό βραβείο 2018, θα δοθεί σε επιτραπέζιες ελιές που θα επιτύχουν βαθμολογία από 85,5 έως 95.

Το αργυρό βραβείο 2018, για επιτραπέζιες ελιές που θα επιτύχουν βαθμολογία από 75,5 έως 85 και το χάλκινο βραβείο 2018, για επιτραπέζιες ελιές που θα επιτύχουν βαθμολογία από 65 έως 75.

Στους στόχους των διοργανωτών είναι: Η ευαισθητοποίηση ελαιοπαραγωγών με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους. Η προώθηση της εξαιρετικής ποιότητας επιτραπέζιας ελιάς. Η βελτίωση των γνώσεων όσων ασχολούνται με το συγκεκριμένο προϊόν. Η ενημέρωση σε σύγχρονα εργαλεία διδασκαλίας και μάθησης όσων εργάζονται σε μονάδες εστίασης. Η προώθηση της κατανάλωσης ελιών στις τοπικές αγορές.

Οσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να προωθήσουν τις επιτραπέζιες ελιές τους, μπορούν να κατεβάσουν τις αιτήσεις συμμετοχής στο link: www.londonolive.com/quality-table-olives-competition.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου