ΤΟΠΙΚΑ

Στο τελικό στάδιο η μελέτη για την ανάπλαση Ζάχου -Καραμπατζάκη

στο-τελικό-στάδιο-η-μελέτη-για-την-ανάπ-147300

Κόντρες στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σταυρίδη και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, Κ. Γαργάλα για το θέμα της ανάπλασης της οδού Καραμπατζάκη.

Το θέμα ήρθε προς συζήτηση κατά την αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος του δήμου, στο οποίο εγγράφηκαν με ενδεικτικό ποσό 100 ευρώ δαπάνη για το 2018, τρία έργα: ο 5ος κόμβος στη Λαρίσης- Αθηνών, η ανάπλαση των οδών Ζάχου – Καρταμπατζάκη, το Στέκι Παιδιού.

«Είστε γνώστης ότι το ΣτΕ έχει απαγορεύσει οποιαδήποτε παρέμβαση στην Καραμπατζάκη;», το ερώτημα του Κ. Γαργάλα, που έβαλε… φωτιές.

Ο αντιδήμαρχος, Θανάσης Σταυρίδης μίλησε για «γαργάλειο μέθοδο, να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια προκειμένου να κερδίζει προβολή από τα ΜΜΕ. Αν και μηχανικός, αντί να λέει λίγα και να κάνει πολλά, πράττει το αντίθετο και εκτίθεται για να δημιουργεί εντυπώσεις. Για το θέμα της Καραμπατζάκη, η μελέτη ολοκληρώνεται και θα γίνει πραγματική ανάπλαση τόσο της συγκεκριμένης οδού όσο και της Ζάχου», σημείωσε ο κ. Σταυρίδης.

Η αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου