ΤΟΠΙΚΑ

Eκδήλωση για την κοπή πίτας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

eκδήλωση-για-την-κοπή-πίτας-στη-διεύθυν-151985

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Στα γραφεία της Διεύθυνσης στο «Καπνάκι», ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας, Γιώργος Πολύζος, προϊστάμενοι γραφείων, σχολικοί σύμβουλοι, διοικητικοί υπάλληλοι και εκπρόσωποι του συλλόγου εκπαιδευτικών, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιος, ο οποίος παρατήρησε ότι μεταξύ Εκκλησίας και Εκπαίδευσης έχει οικοδομηθεί κλίμα εμπιστοσύνης και συμπόρευσης. «Θαυμάζω το έργο που επιτελείτε. Τα παιδιά είναι ο θησαυρός του τόπου. Και όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να οικοδομήσουμε κλίμα ασφάλειας για τα παιδιά μας, να πολεμήσουμε την ανέχεια, να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις επιμόρφωσης και υποδοχής όλων των μαθητών», ανέφερε ο ίδιος.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γ. Πολύζος ευχαρίστησε τον κ. Ιγνάτιο για τη συνεργασία. «Είναι ανεκτίμητη η στήριξη της Εκκλησίας», είπε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε η νέα χρονιά να έχει όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου