ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή των οικοπέδων για τον Ξενώνα Φιλοξενίας

ολοκληρώθηκε-η-ανταλλαγή-των-οικοπέδ-152152

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας που ανοίγει τον δρόμο για την κατασκευή του Ξενώνα Φιλοξενίας στο Νοσοκομείο Βόλου, εκφράζει ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Νοσοκομείου» σε ανακοίνωσή του.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την ολοκλήρωση της ανταλλαγής των δύο κτιρίων μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την ανακαίνιση του κτιρίου, του Νοσοκομείου πλέον, το οποίο θα αξιοποιηθεί για τη δημιουργία και λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας των «Φίλων του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου».

Η δημιουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας, όπου οι συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και έρχονται από απομακρυσμένες, ορεινές ή νησιωτικές περιοχές θα μπορούν να φιλοξενούνται, αποτελεί σημαντικό σκοπό για το Σωματείο μας, και όλοι οι πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας γενικότερα θα πρέπει να συνδράμουν στην ολοκλήρωση αυτού του έργου» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, εκφράζονται ευχαριστίες προς τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλο, καθώς όπως τονίζεται, «με τις προσπάθειές του ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανταλλαγής» και στη διοίκηση του Νοσοκομείου και το διοικητή κ. Μ. Δραμητινό «για το ενδιαφέρον και την εν γένει συνδρομή τους στον σύλλογο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου