ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση Αννας Καραμανλή στην κυβέρνηση από τον Βόλο

επίθεση-αννας-καραμανλή-στην-κυβέρνη-153949

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από τον Βόλο όπου βρίσκεται σήμερα η αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού – βουλευτής Β’ Αθηνών, Αννα Καραμανλή.

Η κ. Καραμανλή, συνοδευόμενη από στελέχη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ, επισκέφθηκε το Σκοπευτήριο Ολυμπιακών Προδιαγραφών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ακολούθως τον εκθεσιακό χώρο και το Κέντρο Πολιτισμού Ρήγας Φεραίος και η περιοδεία της κατέληξε στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Αυτήν την ώρα, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτη συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Μαγνησίας. Τα θέματα που συζητούνται είναι η πολιτική επικαιρότητα, οργανωτικά και η ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, με κεντρική ομιλήτρια την τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης και βουλευτή Α’ Αθηνών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε δηλώσεις της νωρίτερα η κ. Καραμανλή, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα και έχει φορτώσει με φορολογία τον λαό. “Για τους μόνους που προχώρησε στη μείωση της φορολογίας είναι οι καναλάρχες και τα καζίνο”, τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Καραμανλή και πρόσθεσε πως αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει τώρα πριν κάνει μεγαλύτερο κακό στην χώρα και στους πολίτες.

Αναφορικά με το Σκοπιανό, η αν. τομεάρχης της ΝΔ είπε πως είναι απαράδεκτο ο Πρωθυπουργός να αρνείται να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα για το μείζον αυτό πολιτικό ζήτημα και κατηγόρησε την κυβέρνηση για χειρισμό του θέματος μέσω “μυστικής διπλωματίας”.

Σε ερώτηση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, για τα συλλαλητήρια που διοργανώνονται για το Σκοπιανό και για το εάν η ίδια θα πήγαινε σε αυτά, η κα Καραμανλή απάντησε πως οι πολίτες είναι ελεύθεροι να εκφράσουν την άποψή τους και με τα συλλαλητήρια και πρόσθεσε ότι ομοίως και οι βουλευτές είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν εάν θα συμμετάσχουν ή όχι. “Εξάλλου -όπως είπε η κ. Καραμανλή- δεν μας έχει ζητηθεί κιόλας από τον κόμμα μας να μην πάμε”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου