ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επίσκεψη Αννας Καραμανλή σε δομές πολιτισμού και αθλητισμού σε Βόλο και Βελεστίνο

επίσκεψη-αννας-καραμανλή-σε-δομές-πολ-155004

Αύριο Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της αν. Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτή Β΄ Αθηνών της ΝΔ κ. Άννα Καραμανλή, σε δομές του νομού Μαγνησίας.

Με αφορμή την εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας από την αν. Τομεάρχη Πολιτισμού & Αθλητισμού και Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή, σε Ημερίδα με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών», που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει επισκέψεις με την κ. Άννα Καραμανλή σε δομέςΠολιτισμού & Αθλητισμού στη Μαγνησία.

Έναρξη προγραμματισμένων επισκέψεων 12:00 πμ. Οι χώροι των επισκέψεων:

-στο Σκοπευτήριο Ολυμπιακών Προδιαγραφών του Δήμου Ρήγα Φεραίου,

-στο Εκθεσιακό Χώρο & Κέντρο Πολιτισμού Ρήγας Φεραίος (Χάρτα του Ρήγα),

-και στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου.

Την ίδια ημέρα στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Συνεδρίαση της Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στα γραφεία της, παρουσία της κ. Καραμανλή. Θέματα που θα απασχολήσουν και θα συζητηθούν είναι η πολιτική επικαιρότητα, οργανωτικά και η ετήσια εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, με κεντρική ομιλήτρια την Τομεάρχη Οικονομίας & Ανάπτυξης και Βουλευτή Α’ Αθηνών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου