ΤΟΠΙΚΑ

Δεύτερος γύρος κινητοποιήσεων σήμερα στον Βόλο

δεύτερος-γύρος-κινητοποιήσεων-σήμερ-161415

Στον δρόμο βγαίνουν και πάλι σήμερα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, σωματεία και σύλλογοι ώστε να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα στην Βουλή με τα νέα προαπαιτούμενα για να κλείσει η τρίτη αξιολόγηση.

Στις 12.30 το μεσημέρι το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας (Δημητριάδος 95 – Μελά Παύλου, Βόλος).

To N.T. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μαγνησίας καλεί όλους να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση, με αιτήματα να καταψηφιστεί η διάταξη που αφορά στην απεργία αλλά και συνολικά να μην ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης.

«Πρέπει να αγωνιστούμε ώστε να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο, που περιλαμβάνει τα 70 προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης, μεταξύ των οποίων ο περιορισμός του δικαιώματος στην απεργία με την εισαγωγή που 50%+1, οι πλειστηριασμοί για χρέη προς το Δημόσιο από 500 ευρώ και πάνω, το υποχρεωτικό 30ωρο στην εκπαίδευση και οι συγχωνεύσεις σχολείων, η επανεξέταση των ανθυγιεινών επαγγελμάτων στο Δημόσιο με στόχο τον περιορισμό των δικαιούχων κατά 70.000, την μείωση επιδομάτων» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των εκπροσώπων του δημοσιοϋπαλληλικού κόσμου.

Ανάλογο κάλεσμα συμμετοχής έχει κάνει τις προηγούμενες μέρες και η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Μαγνησίας εν όψει της σημερινής νέας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Πανεπιστημίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου