ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο «αντίο» στον 42χρονο Θανάση Παναγιωτίδη

τελευταίο-αντίο-στον-42χρονο-θανάση-π-163416

Ανείπωτο δράμα ζει οικογένεια του Βόλου. Θρηνεί τον ξαφνικό χαμό ενός εκ των δύο παιδιών της, που έφυγε από τη ζωή χθες τα ξημερώματα. Πρόκειται για τον 42χρονο Θανάση Παναγιωτίδη, ο οποίος -σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις- υπέστη ανακοπή καρδιάς. Αφησε την τελευταία του πνοή στον καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού όπου διέμενε με τους γονείς του. Εκεί τον βρήκε νεκρό ο πατέρας του τα ξημερώματα, όταν σηκώθηκε από τον ύπνο του για να πιει νερό…

Ηταν στις 3:20 χθες τα ξημερώματα, όταν ο πατέρας του 42χρονου, ξύπνησε -ίσως κι από ένστικτο- για να πιει νερό. Βγαίνοντας από την κρεβατοκάμαρα και κατευθυνόμενος προς την κουζίνα, είδε τον γιο του στον καναπέ στο σαλόνι. Νόμιζε ότι τον είχε πάρει ο ύπνος μπροστά στην τηλεόραση.

Του μίλησε. «Σήκω να πας μέσα να κοιμηθείς», του είπε ο πατέρας, αλλά κανείς δεν αποκρίθηκε… Πήγε κοντά του, τον σκούντηξε απαλά για να τον ξυπνήσει. Τότε συνειδητοποίησε ότι ο γιος του δεν ανέπνεε.

Αν και σοκαρισμένος, αντέδρασε άμεσα. Τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο έσπευσε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας. Ηταν όμως ήδη αργά. Κανείς δεν γνωρίζει πόση ώρα βρισκόταν χωρίς αισθήσεις στον καναπέ.

Η σορός του άντρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του 42χρονου. Δεν έπασχε από κάποια ασθένεια, δεν είχε κάποια πάθηση, δεν έκανε καταχρήσεις. Τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν.

Ο 42χρονος είχε σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, εξαιτίας όμως της οξύτατης κρίσης που πλήττει τον κλάδο, φαίνεται ότι δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Ισως αυτό να ήταν το μαράζι του.

Η κηδεία του έγινε σήμερα, Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στις 10:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου.

Παράκληση της οικογένειας, ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν σε ευαγή ιδρύματα.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου