ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού στη Μαγνησία

αλλαγή-στο-σκηνικό-του-καιρού-στη-μαγν-167208

Αυξημένες συννεφιές, βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά, διαδέχονται τις αλκυονίδες μέρες που προηγήθηκαν, καθώς το σκηνικό του καιρού άρχισε να αλλάζει σταδιακά από χθες στη Μαγνησία.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», σήμερα Πέμπτη αναμένονται συννεφιές στην περιοχή της Μαγνησίας, ενώ θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04 έως 12 βαθμούς στη Μαγνησία, και στον Βόλο από 05 έως 12 βαθμούς.

Αύριο Παρασκευή, εξάλλου, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά, τοπικά έντονες, και χιόνια στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04 έως 11 βαθμούς, και στον Βόλο από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μεθαύριο Σάββατο αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία που θα σημειώσει πτώση, θα κυμανθεί από 06 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή αναμένονται, αντίστοιχα, συννεφιές και θα σημειωθούν λίγες βροχές στα πεδινά και χιόνια στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς μέτριοι, στο Αιγαίο ισχυροί, και η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί μεταξύ 05 και 07 βαθμών Κελσίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου