ΤΟΠΙΚΑ

Συλλήψεις μετά το ατύχημα με το βυτιοφόρο στην Β΄ ΒΙ.ΠΕ.

συλλήψεις-μετά-το-ατύχημα-με-το-βυτιοφ-168541

Συλλήψεις δύο ατόμων έγιναν από το Αστυνομικό Τμήμα Ρ. Φεραίου για το ατύχημα που σημειώθηκε χθες στις 4.30 το μεσημέρι κατά τη διάρκεια εργασιών εκφόρτωσης πίσσας στη Β’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου και είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό δύο ανδρών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ο 27χρονος οδηγός και ο 41χρονος ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου, οι οποίοι παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα και με προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. Επίσης, αναζητείται ο ιδιοκτήτης του χώρου όπου έγινε το ατύχημα.

Εναντίον του οδηγού και του ιδιοκτήτη του βυτιοφόρου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και για πρόκληση ελαφριάς σωματικής βλάβης.

Ο χώρος όπου έγινε το ατύχημα θα επιθεωρηθεί από αρμόδιο κλιμάκιο προκειμένου να συνταχθεί πόρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου δεν έχει ξεκινήσει η λήψη καταθέσεων και αυτό αναμένεται να γίνει όταν η κατάσταση της υγείας των τραυματιών το επιτρέψει.

Υπενθυμίζεται ότι δύο άνδρες ημεδαποί, ηλικίας 54 ετών και 45 ετών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όταν κατά τη διάρκεια των εργασιών εκφόρτωσης σημειώθηκε διαρροή πίσσας σε φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί το ζεστό υλικό που μετέφερε.

Ο 54χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ ο δεύτερος άνδρας τραυματίστηκε στα χέρια.

Ο 54χρονος έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και στη συνέχεια διακομίστηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Ο δεύτερος τραυματίας έλαβε εξιτήριο λίγο μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το ατύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη στη Β’ Βιομηχανική περιοχή υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Οι δύο τραυματίες αποπειράθηκαν στη συνέχεια να μεταβούν με δικό τους αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, αλλά κατά τη διαδρομή ζήτησαν βοήθεια και ακινητοποίησαν το όχημά τους.

Άμεσα ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου παρέλαβε τους δύο άνδρες από σημείο της εθνικής στο ύψος της διασταύρωσης προς Σέσκλο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε αργά χθες το απόγευμα και το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες συνέχιζε έως αργά το βράδυ την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, προκύπτει ότι το ατύχημα συνέβη ενώ οι δύο άνδρες προσπαθούσαν να θερμάνουν το υλικό και να το εναποθέσουν σε καζάνι, καθώς αντιμετώπιζαν δυσκολίες στη μεταφορά του.

Από τη διαρροή η πίσσα βρήκε τον 54χρονο στο πρόσωπο και τα χέρια. Ο δεύτερος άνδρας τραυματίστηκε κατά την προσπάθειά του να απομακρύνει τον 54χρονο από το φορτηγό.

Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε καθυστερημένα στο Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου, ενώ δεν υπήρξε ειδοποίηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β’ ΒΙΠΕ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου