ΤΟΠΙΚΑ

Κινητικότητα στα πρατήρια καυσίμων λόγω εορτών

κινητικότητα-στα-πρατήρια-καυσίμων-λ-172836

Αυξητική τάση σε ποσοστό 10%, σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα, σημειώθηκε στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στα πρατήρια υγρών καυσίμων της περιοχής μας, ενώ έντονη κινητικότητα παρατηρείται, εξάλλου και στα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ, Δημήτρη Κολυνδρίνη, τα έκτακτα δρομολόγια για την επιστροφή των επισκεπτών θα είναι διπλάσια από τα τακτικά.

Ο ίδιος επεσήμανε, παράλληλα, ότι στην περίοδο της κρίσης παρατηρείται στροφή στο υπεραστικό ΚΤΕΛ, από εργαζόμενους, φοιτητές και άλλες ομάδες ανθρώπων, ιδιαίτερα από όσους κατάγονται από τον Βόλο αλλά εργάζονται σε άλλες περιοχές.

Η κινητικότητα της επιστροφής αναμένεται να κορυφωθεί την Κυριακή, ενώ θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Στο μεταξύ, αύξηση της κίνησης σημειώνεται, όπως προαναφέρθηκε, και στην κίνηση των τοπικών πρατηρίων υγρών καυσίμων, με την πρόεδρο των πρατηριούχων, Βάσω Κοντοχρήστου, να υπογραμμίζει ότι η κινητικότητα που ξεκίνησε πριν από την περίοδο των εορτών, συνεχίζεται και μέχρι τα Φώτα, λόγω των δεκάδων επισκεπτών που βρίσκονται στην περιοχή μας. Πολλοί Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς γέμισαν τα ντεπόζιτα των οχημάτων τους, προκειμένου να εκδράμουν στα πέριξ, ενώ οι Βολιώτες είναι μάλλον φειδωλοί στα χρήματα που δαπανούν στην καθημερινότητά τους. «Αρκετοί προμηθεύτηκαν πετρέλαιο για το σπίτι τους, αλλά σε μικρότερες ποσότητες, σε σχέση με τα περσινά και τα προπέρσινα επίπεδα» υπογράμμισε η κ. Κοντοχρήστου, σκιαγραφώντας την εορταστική κίνηση, που έχει ως επίκεντρο τους επισκέπτες της Μαγνησίας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου