ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ελληνας της χρονιάς ο Γιώργος Αγγελόπουλος

ελληνας-της-χρονιάς-ο-γιώργος-αγγελόπ-173015

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος, ο Σκιαθίτης νικητής του Survivor, του ριάλιτι που έκανε όλη την Ελλάδα να καθηλωθεί στους τηλεοπτικούς της δέκτες, είναι ο νικητής της ψηφοφορίας για τον Ελληνα της χρονιάς που διοργάνωσε το Reader.gr. O Ντάνος συγκέντρωσε το 34% των ψήφων των αναγνωστών του Reader.gr ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούμπο, με 24% των ψήφων. Την τριάδα συμπλήρωσε ένας ακόμη αθλητής, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος και συγκέντρωσε το 17% των ψήφων.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν το ριάλιτι επιβίωσης Survivor έγινε θέμα συζήτησης σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, όλοι έκαναν λόγο για ένα παιχνίδι-φαινόμενο, κοινωνικό και τηλεοπτικό, που σάρωνε στους πίνακες τηλεθέασης, θυμίζοντας τις χρυσές εποχές και περασμένες δεκαετίες, και μετέτρεπε σε μικρούς ή και μεγάλους σταρ τους παίκτες που συμμετείχαν. Ένας από τους οποίους και ο Ντάνος, το αγαπημένο παιδί των τηλεθεατών και των celebrities που παρακολουθούσαν με μανία το ριάλιτι.

Όλα τα παραπάνω τον οδήγησαν στον μεγάλο τελικό του Ιουλίου και στην κατάκτηση του πολυπόθητου επάθλου των 100.000 ευρώ, με τη δημοτικότητά του να διατηρείται αναλλοίωτη και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου