ΤΟΠΙΚΑ

Απείλησε τον σύζυγο της ερωμένης του

απείλησε-τον-σύζυγο-της-ερωμένης-του-173407

Απείλησε με ανάρτηση στο Facebook τον σύζυγο της ερωμένης του ότι θα τους κάνει ζημιά. Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες ένας 26χρονος Αλβανός, ο οποίος μάλιστα είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Ο 26χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού μετά από την καταγγελία 51χρονου ημεδαπού προχθές το απόγευμα, και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου.

Εναντίον του 26χρονου σχηματίστηκε κατηγορία για απειλή και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Όπως προέκυψε, ο κατηγορούμενος είχε κάνει την ανάρτηση στο facebook της κόρης του μηνυτή, και προειδοποιούσε ότι εάν το παρατραβήξουν θα πάθουν ζημιά.

Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε την αποδιδόμενη κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι σκοπός του δεν ήταν να προκαλέσει τρόμο και φόβο στην οικογένεια, αλλά να κάνει μία σύσταση.

Αντίθετα, ο παθών φέρεται να υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι η πρώτη φορά που απειλεί τον ίδιο και την οικογένειά του, επισημαίνοντας ότι έχει κάνει ανάλογες αναρτήσεις στο Facebook και άλλες από τα Χριστούγεννα και μετά.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 26χρονο καθώς με τη στάση του και τη συμπεριφορά του δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας, και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών με τριετή αναστολή.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου