ΤΟΠΙΚΑ

Θεοφάνεια με καλό καιρό στην Μαγνησία

θεοφάνεια-με-καλό-καιρό-στην-μαγνησία-174110

Προσωρινή μεταβολή του καιρού θα σημειωθεί σήμερα Πέμπτη στη Μαγνησία, με βροχοπτώσεις τοπικού χαρακτήρα, βόρειους ανέμους και πιθανότητα χιονόπτωσης σε μεγάλο υψόμετρο, στα βουνά της βορείου Ελλάδος και ενδεχομένως στην Όθρυ και το Πήλιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου και αύριο, Παρασκευή, θα κυμανθεί μεταξύ 11 και 12 βαθμών Κελσίου, ενώ ο καιρός θα είναι καλός, όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης».

Ο καιρός θα διατηρηθεί καλός ανήμερα των Θεοφανείων, αλλά και στο διάστημα που ακολουθεί, ενώ όπως υπογράμμισε ο κ. Τακούδης, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου και οι τιμές της θερμοκρασίας θα βρίσκονται πάνω από τη συνήθη μέση τιμή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη στη Μαγνησία αναμένονται αραιές συννεφιές, αυξημένες τοπικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς στη Μαγνησία, και στον Βόλο από 05 έως 14 βαθμούς.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04 έως 11 βαθμούς, και στον Βόλο από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μεθαύριο Σάββατο, ανήμερα Θεοφανείων, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04 έως 12 βαθμούς Κελσίου στη Μαγνησία και στον Βόλο από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι πρώτες ενδείξεις της Κυριακής κάνουν λόγο για αίθριο καιρό στη Μαγνησία, με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέτριοι και στο Αιγαίο, και τη θερμοκρασία σε άνοδο να κυμαίνεται μεταξύ 12 και 14 βαθμών Κελσίου.

Τη Δευτέρα 08 Ιανουαρίου, τέλος, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς μέτριοι και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί μεταξύ 13 και 15 βαθμών Κελσίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου