ΤΟΠΙΚΑ

Γιορτή για παιδιά στην Αργαλαστή

γιορτή-για-παιδιά-στην-αργαλαστή-175585

Δώρα σε 311 παιδιά του Νοτίου Πηλίου μοίρασε ο Αγιος Βασίλης στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου το προηγούμενο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία Αργαλαστής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής και ο δημοτικός σύμβουλος Νοτίου Πηλίου και πρώην δήμαρχος Αργαλαστής Μιλτιάδης Γαϊτανάς.

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κύριος Στέργιος Παπαϊωάννου μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, πιστεύουμε, ότι όσο και ό,τι μπορεί ο καθένας στις δύσκολες αυτές στιγμές, πρέπει να το προσφέρει… Αυτό κάνουμε λοιπόν και εμείς, έχοντας βέβαια και την ηθική ικανοποίηση των πεπραγμένων μας. Στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θεωρούμε ότι η προσφορά, η αλληλεγγύη, η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, εκδηλώνεται μέσα και από τέτοιες εκδηλώσεις, οι οποίες ειδικά όταν απευθύνονται στα παιδιά, το κέρδος είναι ακόμη μεγαλύτερο».

Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε σούπα κοτόπουλο που μαγείρεψε ο μάγειρας Θανάσης Γερογιάννης από την ταβέρνα «Παράδεισος» του Νεοχωρίου και άφθονο κρασί, προσφορά από τους βιολογικούς αμπελώνες του Δημητρίου Πατιστή.

Στους μικρούς φίλους μοιράστηκαν μελομακάρονα από τον παραδοσιακό φούρνο «Ο Σμυρνιός» του Ιωάννη Πολιδόπουλου.

Ο Απόστολος Γκίκας ψυχαγώγησε τα παιδιά με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και η χορογράφος Σύλβια Κεχαγιά παρουσίασε χορούς με μπαλέτα.

Με την άφιξη του Άγιου Βασίλη για 15 λεπτά, χιλιάδες πυροτεχνήματα πλημμύρησαν τον ουρανό της Αργαλαστής.

Τα γράμματα που έστειλαν τα παιδιά στον Άγιο Βασίλη ικανοποιήθηκαν με δώρα που προσέφερε η βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ, η Coca-Cola 3E, η εταιρεία Mochemco Organica, η εταιρεία QUARTET S.A., οι εκδόσεις Σαïτης, ο κύριος Αργύρης Τούντας και το κατάστημα του Ζήση Αλπίδη. Οι διοργανωτές της εορταστικής εκδήλωσης εκφράζουν ευχαριστίες στις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην προσπάθεια, στους εθελοντές του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου και ιδιαίτερα την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Βόλου, και παράλληλα «όλους τους δημότες Νοτίου Πηλίου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου