ΤΟΠΙΚΑ

Χαρτοπόλεμος &… καραμούζες σήμερα στην εμπορική αγορά

χαρτοπόλεμος-καραμούζες-σήμερα-στ-178262

Κάλεσμα προς όλους τους εμπόρους και τους φίλους καταναλωτές να γιορτάσουν όλοι μαζί τον ερχομό του νέου έτους, αναβιώνοντας ένας παλιό πρωτοχρονιάτκο έθιμο της δεκαετίας του ’70, απευθύνει η εμπορική αγορά Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Το έθιμο θα αναβιώσει σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017. Στο διάστημα από τις 12:30 το μεσημέρι μέχρι τις 3, και από τις 4.30 το απόγευμα μέχρι και τις 6 το απόγευμα θα λάβουν χώρα μία σειρά από δρώμενα, και σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο αυτά είναι τα εξής:

Τα ξωτικά στις οδούς Ερμού – Τοπάλη θα βρίσκονται για να βοηθήσουν τους μικρούς φίλους να στολίσουν το «Δέντρο των Ευχών» με κάρτες του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και του Γηροκομείου Βόλου, ενισχύοντας την πολύτιμη προσφορά τους.

Ο Αη Βασίλης στις οδούς Ερμού – Αντωνοπούλου θα μοιράζει μπαλόνια, χαμόγελα και θα χαρίζει ευτυχισμένες αναμνήσεις με φωτογραφίες μαζί του ή στο χριστουγεννιάτικο πλαίσιο φωτογράφισης.

Στις 17:00 ο Αη Βασίλης και τα ξωτικά του θα μοιράσουν 2.000 σακουλάκια χαρτοπόλεμο και 500 καραμούζες, ώστε στις 17:30 η αγορά και η πόλη κατά το μήκος της Ερμού να αποχαιρετήσει γιορτινά το 2017 και να υποδεχτεί με χαρά το 2018, όπως συνέβαινε και παλαιότερα.

«Σας περιμένουμε λοιπόν να διασκεδάσετε μαζί μας» προτρέπει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Συνεχίζοντας το εορταστικό ωράριο, η εμπορική αγορά του Βόλου και της Νέας Ιωνίας θα είναι ανοιχτή σήμερα Κυριακή παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα όπως και τα κομμωτήρια. Τα κρεοπωλεία αντίστοιχα θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Οι φούρνοι θα είναι ανοιχτοί από 4 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου