ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή ο 49χρονος για τα ναρκωτικά

στη-φυλακή-ο-49χρονος-για-τα-ναρκωτικά-178543

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Βόλου ο 49χρονος Αθηναίος που συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σε έφοδο στο σπίτι του οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει 228 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έτοιμη για διακίνηση, και ποσότητα αφορολόγητου καπνού που αντιστοιχεί σε 2,5 κιλά.

Ο 49χρονος οδηγήθηκε προχθές Πέμπτη στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικής δίωξης, και μετά την παραπομπή του στην Ανακρίτρια είχε ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Χθες, συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε εκ νέου στην Ανακρίτρια Βόλου και μετά το πέρας της απολογίας του κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα – Ανακριτή.

Εναντίον του 49χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δεν προέκυψε να είναι χρήστης τοξικών ουσιών, ενώ και η ποσότητα των ναρκωτικών που έκρυβε σε σπίτι υπήρχαν στοιχεία που φαίνεται ότι έδειχναν ξεκάθαρα ότι ετοιμαζόταν να πουλήσει κάνναβη στη σύντομη επίσκεψή του στον Βόλο για τις γιορτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου