ΤΟΠΙΚΑ

Σύγκρουση Ι.Χ. με δίκυκλο στη Γιάννη Δήμου

σύγκρουση-ι-χ-με-δίκυκλο-στη-γιάννη-δήμ-178634

Εκλεισε τον δρόμο δικύκλου και προκάλεσε τροχαίο ατύχημα. Κλήσεις για βοήθεια στο ΕΚΑΒ χθες γύρω στις 12.45 το μεσημέρι. Στη διασταύρωση της οδού Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ήταν πεσμένο στο οδόστρωμα μετά από τροχαίο.

Στον τόπο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Τροχαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο συνέβη όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονη κινούμενη επί της Γιάννης Δήμου έστριψε αριστερά στη Μεταμορφώσεως, ενώ από πίσω του δίκυκλο επιχειρούσε προσπέραση.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέβαινε στο δίκυκλο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για λόγους πρόληψης. Στο μεταξύ, η Τροχαία Βόλου διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Κάτοικοι της περιοχής πάντως, ενημέρωσαν ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση γίνονται συχνά πυκνά τροχαία ατυχήματα, ενώ εξέφρασαν το παράπονο ότι οι οδηγοί δεν σέβονται τους φωτεινούς σηματοδότες. «Δεν υπάρχει καμία απολύτως παιδεία. Ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουμε με ατύχημα και εμείς και ιδιαίτερα τα παιδιά μας», ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ Βολιώτισσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου