ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτοχρονιάτικη γιορτή στις «Ασπρες Πεταλούδες»

πρωτοχρονιάτικη-γιορτή-στις-ασπρες-178708

Επιτυχία σημείωσε η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες» που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί. Σε εορταστική ατμόσφαιρα, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τα παιδιά του Ιδρύματος, παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο το οποίο επιμελήθηκε η εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού του Ιδρύματος, Ανθή Τσικουρίδη.

Επίσης, το παιδικό τμήμα της Βολιώτικης Χορωδίας, με μαέστρο τη Στάσα Τζάλλα και τη συνοδεία της κ. Κανελλοπούλου στο αρμόνιο, λάμπρυναν ακόμα περισσότερο τη γιορτή με τις γλυκές και μελωδικές φωνές των παιδιών.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Αθανάσιος Μπακαλιάνος, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, εξέφρασε τη βαθύτατη συγκίνησή του για την αμέριστη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας προς τα παιδιά και το έργο του Ιδρύματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Γιώργος Καλτσογιάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, η τ. υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο τ. βουλευτής Μαγνησίας Απόστολος Νάνος, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ταξίαρχος Ιωάννης Τόλιας, ο διοικητής του 505 ΤΠΖΝ Βλάσιος Μακρής, ο εκπρόσωπος της 111 ΠΜ αρχισμηνίας Απόστολος Βαλασσάς, ο εκπρόσωπος του 304 ΠΕΒ αντισυνταγματάρχης Κωνσταντίνος Βαμβακάς, τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, φίλοι, γονείς και συγγενείς των παιδιών του Ιδρύματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου