ΤΟΠΙΚΑ

Αγκαλιά για το Ορφανοτροφείο

αγκαλιά-για-το-ορφανοτροφείο-180007

Πρωτοβουλία αγάπης για τα 21 παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου αποτέλεσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην κεντρική αίθουσα του Ιδρύματος, δίπλα στο στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με πρωτοβουλία του Ομίλου ΖΟΝΤΑ Βόλου.

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πνεύμα των ημερών και περιελάμβανε χαμόγελα, δώρα και γιορτινές εκπλήξεις για τα παιδιά. Ο προφορικός αφηγητής Στέλιος Πελασγός αφηγήθηκε επίκαιρες ιστορίες με την συμμετοχή των παιδιών, τα οποία παρακολούθησαν με ενθουσιασμό την αφήγηση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το έμψυχο δυναμικό του Ορφανοτροφείου και οι κυρίες του Ομίλου ΖΟΝΤΑ, που άνοιξαν διάπλατα την αγκαλιά τους στα παιδιά, προσφέροντάς τους λιχουδιές, ρούχα αλλά και δώρα γιορτής.

Η πρόεδρος του Ομίλου, Λέλα Χατζηβασίλογλου, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «κάθε φορά, πραγματοποιούμε γιορτινές δράσεις για τα παιδιά, αλλά και το Γηροκομείο, βοηθούμε όσο, και όπου μπορούμε. Εχουμε σχεδιάσει μια βραδιά πίτσας για τα παιδιά, προσέθεσε, προσφέροντάς τους το βραδινό τους γεύμα και αναψυκτικά».

Το κοινωνικό έργο του Ομίλου συνεχίζεται με αδιάκοπους ρυθμούς, ενώ όπως προσέθεσε η κ. Χατζηβασίλογλου «βασικοί μας στόχοι είναι η ανάπτυξη της γυναίκας σε όλους τους κοινωνικούς τομείς και παράλληλα, συνεχίζουμε το φιλανθρωπικό μας έργο, σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου