ΤΟΠΙΚΑ

Δώρα, τραγούδια και χαρά στην παιδική γιορτή της Περιφέρειας στον Βόλο

δώρα-τραγούδια-και-χαρά-στην-παιδική-γ-180115

Πολλά δώρα, Άη-Βασίληδες, χορούς και τραγούδια και το σημαντικότερο πολλή χαρά στα μικρά παιδιά, περιελάμβανε η εορταστική ενόψει Πρωτοχρονιάς εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά.

Από νωρίς το πρωί ο προαύλιος χώρος του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κατακλύστηκε από παιδιά και γονείς, υπό Χριστουγεννιάτικους ήχους και τραγούδια, παρουσία των Άη-Βασίληδων που χόρευαν και τραγουδούσαν με τα παιδιά.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, που μεταξύ των άλλων ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλες και σε όλους, χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, ενώ παράλληλα έδωσε τη δυνατότητα στους μικρούς να δώσουν τα δικά τους μηνύματα.

Στη συνέχεια μοιράσθηκαν περισσότερα από 800 δώρα από την Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη, όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τους Άη-Βασίληδες.

Η εν λόγω εκδήλωση ήταν η συνέχεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών και που ήταν αφιερωμένη στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων «Ιππόκαμπος». Εκδηλώσεις που έχουν γίνει θεσμός για τη Μαγνησία, με τους φορείς και τους πολίτες της Μαγνησίας να τις στηρίζουν έμπρακτα με την πολυπληθή παρουσία τους, αναγνωρίζοντας την προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις της η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε, «Είναι διττή η σημερινή χαρά. Πρώτον γιατί έχουνε έρθει πάρα πολλά παιδιά και το δεύτερο διότι το μήνυμα της ημέρας μας το είπε ένα μικρό παιδί και αυτό δεν είναι άλλο από το ότι οφείλουμε να συνεργαζόμαστε και αυτό που πρέπει να μείνει είναι η αγάπη. Νομίζω αυτές οι μέρες μας δίνουνε μια αφορμή να βρούμε τον εαυτό μας, να κάνουμε την ανατομία μας και να δούμε τελικά ότι αυτό που προέχει είναι η ανθρωπιά, ο συνάνθρωπος και ό,τι γίνεται θα πρέπει να γίνεται για το καλό όλων. Σήμερα δίνουμε επιτραπέζια δημιουργικά και διαδραστικά παιχνίδια για ποικίλες ηλικίες. Όλα τα παιχνίδια έχουν αγοραστεί από τοπικές επιχειρήσεις και καταστήματα. Ενισχύσαμε την εγχώρια αγορά όπως και πέρυσι και αυτός είναι ο κανόνας για εμάς. Συμμετέχει επίσης ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φτελιάς που μοιράζει τα γλυκά. Πέρυσι συμμετείχε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βυζίτσας καθώς κάθε χρόνο απευθυνόμαστε σε έναν Συνεταιρισμό, γιατί κάνουνε πάρα πολύ καλή δουλειά και πρέπει αυτή να αναγνωρίζεται.»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου