ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης έφτυσε 30χρονο γείτονά του και του χάραξε το αυτοκίνητο

βολιώτης-έφτυσε-30χρονο-γείτονά-του-και-182285

Η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και το πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης των ημερών φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να εξομαλύνουν τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ δύο ενοίκων πολυκατοικίας στον Βόλο.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, 56χρονος Βολιώτης επισκέφτηκε το βράδυ της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων 30χρονο Βολιώτη που κατοικεί σε διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία με αυτόν και τον έφτυσε, ενώ στη συνέχεια του χάραξε και το αυτοκίνητό του με αιχμηρό αντικείμενο.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε γνωστό χθες, καθώς ο 30χρονος κατέφυγε τελικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και υπέβαλε μήνυση. Εναντίον του 56χρονου εξάλλου υπήρχε προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, η οποία του απαγορεύει να εξυβρίζει τον μηνυτή.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου συνέλαβαν τον 56χρονο εναντίον του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για προσβολή της προσωπικότητας και για φθορές.

Από την περαιτέρω προανάκριση σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε ότι δράστης και θύμα έχουν χρόνιες διαφορές σε θέματα που αφορούν στη διαχείριση της πολυκατοικίας και έχουν απασχολήσει τις δικαστικές αρχές.

Δυστυχώς, στις διαφορές αυτές δόθηκε για άλλη μία φορά συνέχεια και μάλιστα γιορτινές μέρες, με τη νέα αντιπαράθεση να απασχολεί αυτή τη φορά και τις αστυνομικές αρχές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου