ΤΟΠΙΚΑ

Χιλιάδες πολιτών στο τραπέζι αγάπης & προσφοράς του Δήμου Βόλου

χιλιάδες-πολιτών-στο-τραπέζι-αγάπης-185333

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με επιχειρήσεις της πόλης μας και την πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών πραγματοποίησε χθες στην πλατεία του Αγίου Νικολάου ένα γιορτινό τραπέζι για όλους τους συμπολίτες, που μάλιστα το τίμησαν κατά χιλιάδες.

Οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, με πρώτο τον επικεφαλής της παράταξής μας, Αχιλλέα Μπέο σέρβιραν τους πολίτες από τον πλούσιο μπουφέ, προσφέροντας φαγητά, κρασί και τσίπουρο και γλυκά και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές

Το γιορτινό τραπέζι πλαισιώθηκε και μουσικά. Στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και στη σκηνή που στήθηκε, πρόσφερε διασκέδαση το μουσικό συγκρότημα «Διπλοπενιές», με λαϊκά τραγούδια, ενώ υπήρχαν και χορευτικά.

Μήνυμα Αχιλλέα Μπέου

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέφερε:

Μια χειρονομία αγάπης από τη Δημοτική μας Αρχή που έγινε θεσμός και την αγκάλιασε όλη η πόλη. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, με χιλιάδες συμπολιτών μας ανταλλάξαμε ευχές. Και προσφέραμε μια μικρή γιορτή ιδιαίτερα σ’ εκείνους που τούτες τις Άγιες Μέρες νιώθουν μεγαλύτερη τη μοναξιά και πιο έντονο τον πόνο από την ανάγκη που η σκληρότητα της ζωής κουβαλά μαζί της.

Δεν θα σχολιάσω τα ανθρωποειδή που βρέθηκαν να κατακρίνουν και αυτή την εκδήλωση. Άλλωστε τούτες τις μέρες όσοι πραγματικά αισθάνονται το νόημά τους μόνο αγάπη και ελπίδα θέλουν να προσφέρουν. Εμείς, εγώ και οι συνεργάτες μου, δώσαμε μια υπόσχεση και θα την τηρήσουμε. Μαζί με τη συμπολίτισσα και τον συμπολίτη μας πρώτα στα δύσκολα και μετά στη χαρά. Πάντα μαζί με τον άνθρωπο. Χρόνια πολλά, καλές γιορτές, με Υγεία και Αγάπη για όλους

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου