ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα

ανοιχτά-σήμερα-τα-εμπορικά-καταστήμα-185381

Κυριακή – γιορτή θα είναι η σημερινή, παραμονή των Χριστουγέννων, στην εμπορική αγορά του Βόλου. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, για τις χριστουγεννιάτικες αγορές της τελευταίας στιγμής, σε συνεχόμενο ωράριο από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Η γιορτινή κυριακάτικη λειτουργία της αγοράς, θα είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Από τις 12 μ. έως τις 2μ.μ. και από τις 4μ.μ. με τις 6μ.μ., θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

1. ΔΕΝΤΡΟ ΕΥΧΩΝ. Ερμού & Κουταρέλια και Ερμού & Αντωνοπούλου. Με μεγάλη χαρά τα ξωτικά του Αγιου Βασίλη θα περιμένουν όλα τα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους ευχετήρια κάρτα για να την κρεμάσουν στο Δέντρο των Ευχών και να στείλουν τις πιο γλυκές ευχές τους σε όλο τον κόσμο.

2. FACE PAINTING.Ερμού & Αργούς. Η Σχολή Αισθητικής της Kας Βούλγαρη θα υποστηρίξει τη
γιορτινή διάθεση των μικρών φίλων και όχι μόνο, στολίζοντας τα πρόσωπά τους με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

3. ΠΛΑΙΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ.Ερμού & Τοπάλη. Φωτογραφηθείτε με αστείες γκριμάτσες στο ειδικά στημένο πλαίσιο φωτογράφισης για να θυμάστε αυτή τη μέρα… Εκεί ο Αι – Βασίλης θα σας περιμένει να γελάσετε μαζί «Χο… χο… χο…».

Σημειώνεται ότι αύριο, Δευτέρα – ανήμερα των Χριστουγέννων και Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, η αγορά θα είναι κλειστή. Την Τετάρτη 27, την Πέμπτη 28, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου τα μαγαζιά θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου η αγορά θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου