ΤΟΠΙΚΑ

Αγορά ανοικτή και γεμάτη εκπλήξεις…!

αγορά-ανοικτή-και-γεμάτη-εκπλήξεις-185957

Δέντρο ευχών, ξωτικά, face painting και πλαίσιο φωτογράφισης περιμένουν την Κυριακή μικρούς και μεγάλους

Το δικό της δέντρο ευχών θα φτιάξει αύριο Κυριακή η εμπορική αγορά του Βόλου, ενώ θα κάνει και facepaintingκαι θα φωτογραφηθεί σε αστείες γκριμάτσες. Η εμπορική αγορά του Βόλου γιορτάζει για τα Χριστούγεννα και σήμερα Σάββατο θα είναι ανοιχτή έως και τις 6 το απόγευμα, ενώ αύριο, Κυριακή, παραμονή Χριστουγέννων, θα λειτουργήσει από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Παράλληλα θα ανοίξει ένα εξαιρετικό κύκλο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με ξεχωριστή γιορτινή διάθεση, με την αναβίωση παλαιών εθίμων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου καλεί τους φίλους καταναλωτές και όλα τα μέλη του να μοιραστούν με τον Αη – Βασίλη και τα ξωτικά του μια ξεχωριστή γιορτινή διάθεση, για να γίνουν αυτές οι γιορτές πιο όμορφες κι αξέχαστες, και για να καλωσορίσουμε όλοι μαζί το 2018 αναβιώνοντας ένα παλαιό έθιμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Κυριακή, από τις 12 μ. έως τις 2μ.μ. και από τις 4μ.μ. με τις 6μ.μ., θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

1. ΔΕΝΤΡΟ ΕΥΧΩΝ. Ερμού & Κουταρέλια και Ερμού & Αντωνοπούλου. Με μεγάλη χαρά τα ξωτικά του Αγιου Βασίλη θα περιμένουν όλα τα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους ευχετήρια κάρτα για να την κρεμάσουν στο Δέντρο των Ευχών και να στείλουν τις πιο γλυκές ευχές τους σε όλο τον κόσμο.

2. FACEPAINTING. Ερμού & Αργούς. Η Σχολή Αισθητικής της Kας Βούλγαρη θα υποστηρίξει τη γιορτινή διάθεση των μικρών φίλων και όχι μόνο, στολίζοντας τα πρόσωπά τους με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

3. ΠΛΑΙΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ. Ερμού & Τοπάλη. Φωτογραφηθείτε με αστείες γκριμάτσες στο ειδικά στημένο πλαίσιο φωτογράφισης για να θυμάστε αυτή τη μέρα… Εκεί ο Αι – Βασίλης θα σας περιμένει να γελάσετε μαζί «Χο… χο… χο…».

Και την Κυριακή της Πρωτοχρονιάς

Ανάλογες γιορτινές και χαρούμενες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και Ν. Ιωνίας και για την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00- 14:00 και 16:00 -18:00:

Στη διασταύρωση των οδών Ερμού & Κουταρέλια και Ερμού & Τοπάλη, «Δέντρο Ευχών». Και πάλι τα παιδιά θα φτιάξουν ευχετήρια κάρτα με τα ξωτικά του Αγιου Βασίλη, ενώ στο σημείο αυτό θα μοιράζεται χαρτοπόλεμος…

Επίσης, στην οδό Τοπάλη θα βρίσκονται εκπρόσωποι του Γηροκομείου Βόλου, από τους οποίους αγοράζοντας μια κάρτα αξίας 1 ευρώ όλοι μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε την πολύτιμη προσφορά του στους πιο γλυκούς ανθρώπους της ζωής μας, τους παππούδες μας, ώστε να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επίσης, την ίδια ημέρα, στην οδό Ερμού & Αργούς, το Facepaiting θα περιμένει κάθε ενδιαφερόμενο, όπως και το πλαίσιο φωτογράφισης, στην οδό Ερμού & Αντωνοπούλου.

Διαγωνισμός χριστουγεννιάτικης βιτρίνας 2017

Στο μεταξύ, ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει ότι ο διαγωνισμός « Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα» 2017 έχει ξεκινήσει και μπορείτε να συμμετέχετε στην ανάδειξη της καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας κάνοντας «LIKE» στη φωτογραφία του άλμπουμ «Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα 2017» στη σελίδα του FACEBBOK «ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ», ακολουθώντας το παρακάτω link στο facebook: https://www.facebook.com/pg/esvolos/photos/?tab=album&album_id=1432090160250567. Μπορείτε να πατάτε
«Μου αρέσει» έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00 (πέρα της ημερομηνίας και της ώρας δεn θα ληφθούν υπόψη).

Η ανάδειξη της καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας θα γίνει βάσει του συνυπολογισμού των «LIKE» στις φωτογραφίες, αλλά και από τα αποτελέσματα της Τριμελούς Επιτροπής του Διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από εκπρόσωπο της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ Δήμου Βόλου και μέλος ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου. Η ανάρτηση των αποτελεσμάτων και η ανάδειξη των τριών πρώτων νικητών θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018.

Ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τα καταστήματα – μέλη του που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και εύχεται σε όλους καλή επιτυχία.

Τα καταστήματα που συμμετέχουν στον διαγωνισμό χριστουγεννιάτικης βιτρίνας

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δ/ΝΣΗ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΝΑΤΑΣΣΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΓΚΛΑΒΑΝΗ 27

ΣΑΜΑΡΑ – ΚΑΛΟΠΗΤΑ

ΒΑΣΩ

ΑΦΗ

ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 32-ΣΚΕΝΔΕΡΑΝΗ

ΚΛΕΦΤΑΚΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΒΑΣΩ -ΕΣΩΡΟΥΧΑ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 39

ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗ

ΖΩΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

ΣΠ.ΣΠΥΡΙΔΗ 64Δ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ – ΝΕΜΠΗ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΤΕΧΝΗΣ ΟΙΚΟΣ ΝΕΜΠΗΣ

Δημητριάδος 129

ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ

ΧΑΡΗ

Agulka

Σπ.Σπυριδη 80

ΣΑΜΑΡΑ

ΕΛΙΝΑ

EL F SAM

ΣΠ.ΣΠΥΡΙΔΗ 59

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

HOUSE

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 57

ΚΑΡΑΣΜΑΝΟΓΛΟΥ

ΗΡΩ

NICE DAY – ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 17

ΡΑΜΜΑΤΑ

ΛΥΔΙΑ

QUEEN BOUTIQUE

ΣΠ.ΣΠΥΡΙΔΗ 64

ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

VESTIS

ΣΠ.Σπυριδη 80

ΜΑΚΡΗ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

WARDROBE

ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 24

ΖΕΡΒΑΣ

ΖΗΣΗΣ

ZIK

ΙΑΣΟΝΟΣ 125Γ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου