ΤΟΠΙΚΑ

Εκτός του συνδυασμού του Τρ. Πλαστάρα η Κυριακή Πλωμαρίτου

εκτός-του-συνδυασμού-του-τρ-πλαστάρα-η-188689

Με ομόφωνη απόφαση των εκλεγμένων μελών του συνδυασμού «Μαγνησία 2025» στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, διαγράφηκε η Κυριακή Πλωμαρίτου. Η διαγραφή της κ. Πλωμαρίτου αποφασίστηκε μετά την πρωτοβουλία της να αυτοπροταθεί για β’ αντιπρόεδρος στη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου, κατά τις διαδικασίες που έγιναν χθες το βράδυ, παρόλο που η παράταξη είχε συμφωνήσει να προτείνει για την θέση τον επικεφαλής της, Τρύφωνα Πλαστάρα.

Μετά από την ομόφωνη απόφαση του Συνδυασμού να διαγράψει την Κυριακή Πλωμαρίτου, δεδομένου ότι είναι πλέον ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Σύμβουλος, η παράταξη ζητεί την απομάκρυνση της από την θέση της Β’ Αντιπροέδρου και τη διενέργεια νέων εκλογών για την ανάδειξη της θέσης που θα ανήκει στην παράταξη, όπως ο νόμος ορίζει.

Αναλυτικά από τον συνδυασμό εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Σήμερα ημέρα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 συνεδρίασαν οι εκλεγμένοι του Συνδυασμού «Μαγνησία 2025» με παρόντες τους παρακάτω:

  1. Πλαστάρας Τρύφων, 2. Σαββάκης Αριστείδης, 3. Μίχας Δημήτριος, 4. Σταυρίδης Αθανάσιος, 5. Γκαμπλιά Παρασκευή, 6. Χριστοφή Ζωγραφούλα, 7. Χριστοδουλιάς Βασίλειος, 8. Πλαστάρας Ελευθέριος, 9. Τόρης Γεώργιος, 10. Πελεκούδας Κων/νος, 11. Μαουσίδης Σεραφείμ, 12. Βαρούτσικος Γεώργιος.

Διαπιστώθηκε η απουσία της Πλωμαρίτου Κυριακής η οποία παρότι είχε εγκαίρως προσκληθεί δεν εμφανίστηκε.

Με μοναδικό θέμα: Διαγραφή Πλωμαρίτου Κυριακής.

Το λόγο ζήτησε ο κύριος Μίχας Δημήτριος ο οποίος είπε ότι αισθάνεται ένοχος για την προδοσία της Πλωμαρίτου Κυριακής μιας και νιώθει ο ηθικός αυτουργός για την συμμετοχή της στο Συνδυασμό. Είπε ότι η συμπεριφορά της ήταν ανήθικη έναντι της παράταξης και σίγουρα προσχεδιασμένη γιατί παρά την καθημερινή επαφή μαζί της, ουδέποτε του εξέφρασε την επιθυμία της για συμμετοχή στη Διοικητική Επιτροπή αν και της ζητήθηκε επανειλημμένα. Για το λόγο αυτό ζήτησε την διαγραφή της από το Συνδυασμό.

Μετά από διαλογική συζήτηση πάρθηκε ομόφωνη απόφαση διαγραφής από τον Συνδυασμό «Μαγνησία 2025» της εκλεγμένης στο τουριστικό τμήμα Πλωμαρίτου Κυριακής, η οποία έλαβε 29 ψήφους σε σύνολο των 1.034 που έλαβε συνολικά ο Συνδυασμός «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025». Η πρόταση της διαγραφής και η ομόφωνη έγκρισή της έγινε μετά από την αυθαίρετη και προκλητική προς το Συνδυασμό απόφαση της Πλωμαρίτου Κυριακής να θέσει τον εαυτό της υποψήφιο στη θέση της Β’ Αντιπροέδρου για την συγκρότηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Η κίνησή της αυτή έγινε χωρίς καμία ενημέρωση προς το Συνδυασμό μας και μόνο με τη δική της βούληση, μη λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις και τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025».

Μετά από την ομόφωνη απόφαση του Συνδυασμού μας να διαγράψει την Πλωμαρίτου Κυριακή η οποία είναι πλέον ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Σύμβουλος ζητούμε την απομάκρυνση της από την θέση της Β’ Αντιπροέδρου και ζητούμε νέες εκλογές για την ανάδειξη της θέσης που θα ανήκει στην παράταξη μας όπως ο νόμος ορίζει.

Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματος ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής και δικαστηρίου”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου