ΤΟΠΙΚΑ

45χρονος άνδρας ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα στην Κωλέττη

45χρονος-άνδρας-ήταν-πεσμένος-στο-οδόστ-189889

Πανικός και αναστάτωση χθες στον Βόλο. Γύρω στις 9 το βράδυ ένας μεσήλικας άνδρας 45 ετών περίπου, Βολιώτης, ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα καταμεσής της οδού Κωλέττη, και φαινόταν να μην έχει αισθήσεις.

Διερχόμενοι οδηγοί σταματούσαν σοκαρισμένοι τα οχήματά τους και καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Ο άνθρωπος παρέμενε στο οδόστρωμα για αρκετή ώρα λες και δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε τριγύρω του. Οι οδηγοί των αυτοκινήτων αναγκάστηκαν να λαμβάνουν μέτρα κυκλοφορίας.

Ο άνθρωπος κινδύνευε ανά πάσα στιγμή να παρασυρθεί από κάποιο αυτοκίνητο και να υποστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πολίτες αγωνιούσαν για την τύχη του αλλά και για την κατάσταση της υγείας του.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κατέφθασε, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέτασε επί τόπου τον άνδρα και τελικά διαπίστωσε ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος φέρεται να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, και προφανώς υπό την επήρεια των ουσιών είχε χάσει τη αίσθηση του τόπου.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν επίσης στο σημείο, έλεγξαν τον 45χρονο και τελικά τον προσήγαγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου