ΤΟΠΙΚΑ

Τα ίχνη 26χρονης από τη Λακωνία αναζητούν στον Βόλο οι φίλοι της

τα-ίχνη-26χρονης-από-τη-λακωνία-αναζητού-190129

Τα ίχνη μίας 26χρονης κοπέλας από τον Ασωπό Λακωνίας, της Ηλιάννας Σταμαδιανού, αναζητούν στον Βόλο οι φίλοι της, οι οποίοι μέσω των social media και ειδικότερα του Facebook, κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η Ηλιάννα Σταμαδιανού, για την οποία έχει εκδοθεί ειδοποίηση Amber alert, σύμφωνα με τους φίλους έχει εξαφανιστεί από το βράδυ της Τετάρτης 13ης Δεκεμβρίου από τον Ασωπό Λακωνίας.

«Το πιθανότερο», υπογραμμίζεται στην κοινοποίηση που έκαναν στο FB, «είναι ότι κυκλοφορεί στην περιοχή της Λάρισας ή του Βόλου με ένα λευκό Toyota Yaris με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960. Παρακαλούμε τα μάτια σας ανοιχτά αν πέσει κάτι στην αντίληψή σας. Eίναι μεσαίου ύψους, ντυμένη με μαύρο τζην παντελόνι και γκρενά πουλοβεράκι, κατσαρά μαύρα μαλλιά, τα οποία συνήθως τα έχει αλογοουρά. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι μπορεί να βρίσκεται σε κάποιο μοναστήρι στην περιοχή αυτή. Θα πρέπει να ερευνηθούν τα μοναστήρια εκεί. Παρακαλούμε θερμά όποιον διαμένει κοντά σε κάποιο μοναστήρι, να μας βοηθήσει, ή να διαπιστώσει εάν έξωθεν αυτού βρίσκεται το αμάξι της. Ευχαριστούμε πολύ».

Το τηλέφωνο επικοινωνίας, που έχουν κοινοποιήσει οι φίλοι της για όποιον μπορεί να βοηθήσει παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για την 26χρονη, είναι: 6948111721.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου